Saturday, December 5, 2020
kb12

kb12

Trajnim për dezinformimin

Thirrje për aplikim Trajnim online për dezinformimin Kur? Trajnimi do të mbahet në datë 10 dhjetor, ora 13:00 dhe 11 dhjetor, ora 10:00, nëpërmjet platformës Zoom. Temat e trajnimit? Temat...

Read more

Thirrje për aplikime për produkte mediatike

Albany Associates (www.albanyassociates.com), Mediacentar Sarajevo (https://media.ba), dhe Instituti Shqiptar i Medias së bashku me organizata të tjera rajonale për zhvillimin e medias, po zbatojnë projektin e quajtur “Nxitja e Edukimit për Median dhe Informacionin dhe...

Read more
Page 1 of 12 1 2 12

INSTAGRAM PHOTOS