Sunday, January 17, 2021
kb12

kb12

Thirrje për aplikime për produkte mediatike

Albany Associates (www.albanyassociates.com), Mediacentar Sarajevo (https://media.ba), dhe Instituti Shqiptar i Medias së bashku me organizata të tjera rajonale për zhvillimin e medias, po zbatojnë projektin e quajtur “Nxitja e Edukimit për Median dhe Informacionin dhe...

Read more
Page 2 of 13 1 2 3 13

INSTAGRAM PHOTOS