kb12

kb12

Kriza klimatike pёrmes EMI-it

Nga Ani Bajrami. Prej rreth tre dekadash tashmё, shkencёtarёt i njohin dhe i pranojnё rreziqet prej ndryshimeve klimatike nё ekosistemet natyrore dhe shoqёritё njerёzore. Ndryshimet klimatike, qё kanё ngёrthyer planetin...

Read more
Page 1 of 16 1 2 16

INSTAGRAM PHOTOS