kb12

kb12

Etika dhe interesi publik

Pergatiti: Anila Hoxha Pikërisht në një nga tryezat për etikën, e pyeta profesoreshën e magjistraturës Arta Mandro se ku gaboi media gjatë raportimit për vrasjen e vogëlushit Mateo? Duke vendosur...

Read more
Page 2 of 20 1 2 3 20

INSTAGRAM PHOTOS