Media Critique

Censura Prapavajtëse

Censura Prapavajtëse

Ardian Vehbiu, themelues i revistës online “Peizazhe të fjalës,” reflekton rreth censurës, diskutimit në hapësirën publike dhe komenteve online, si...

Page 2 of 2 1 2