Media Literacy

Tri fytyrat e kaosit digjital

Tri fytyrat e kaosit digjital

Nga Irena Myzeqari Nga Gutenbergu te ZuckerBergu duket se bota ka ndryshuar për të mbetur njëlloj. Pavarësisht  epokës, njeriu  i...

Kriza klimatike pёrmes EMI-it

Kriza klimatike pёrmes EMI-it

Nga Ani Bajrami. Prej rreth tre dekadash tashmё, shkencёtarёt i njohin dhe i pranojnё rreziqet prej ndryshimeve klimatike nё ekosistemet...

Page 1 of 2 1 2